Sari la conținut

Cum m-a adus Game of Thrones în pragul divorțului

Încep cu concluzia: nevastă-mea este mai malefică decât Cersei, mi-a înfipt sabia din oțel valyrian direct în inimă și mi l-a trimis pe Drogon să-mi facă pedichiura. Pe scurt, sunt negru de tot pe ea! Mai supărat decât ar putea fi vreodată Arya Stark pe toți Lannisterii. Eu am un singur nume pe listă: Cristina, Cristina, Cristina, Cristina. Da! Despre tine este vorba, nevastă!

Să vă povestesc pe îndelete.

În urmă cu vreo trei ani, am descoperit celebrul serial. Mai vedeam câte-un episod pe la birou, sau pe acasă, după ce adormea toată lumea. Și mi-a plăcut imediat.

După ce am văzut prima serie, am zis să-i arăt și nevestei despre ce este vorba. Ea, de colo, „Mă lași cu prostiile tale, cu dragoni și cu umblători albi!?”. Am insistat! Mare prostie am făcut.

După nici trei episoade, gata! Stăpână s-a făcut pe tot ce însemna calculatoare sau telecomenzi. Două nopți n-a dormit ca să recupereze o serie întreagă. Vă jur: Game of Thrones este singura chestie care o ține pe nevastă-mea trează după 12 noaptea.

►Citeşte şi Căsnicia noastră era pe punctul de a eşua - dar am schimbat un lucru minor

Am încercat și cu invitații în cluburi de fițe și cu momente romantice și cu câte și mai câte. Nu merge, frate, cu altceva! Dă-i un episod nou și stă trează toată noaptea. Da, îl vede și de mai multe ori, ca să fie sigură ca a înțeles toate combinațiile și că a reținut toate detaliile.

Săptămâna trecută, la fel. Joi, vineri, sâmbătă, doar la 4 s-a culcat. Dimineața, evident. Ăștia de la HBO 3 au dat vechile serii din nou, ca să-și aducă aminte telespectatorii de poveste. Nevastă-mea țop și ea! Păi? „Știi că l-am uitat, hai că văd doar un episod, două!” Mda! N-a venit în pat mai devreme de 4 în nicio noapte. Am lăsat-o în plata ei, fără să o critic, că așa sunt eu un perfect și-un înțelegător. Dacă i-aș fi spus eu vreodată să facem ceva la orele alea, haos ar fi ieșit. Pe când, acum, n-a mai avut nicio problemă cu nopțile pierdute.

Luni dimineață, la ora 4, s-a lansat noua serie.

(…)

Citeşte mai mult pe taticool.eu

Foto: Taticool
 

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
  Trimite un comentariu
  Sunt tătic necenzurat
  Abonează-te la newsletter

  Caloria.ro
  ..

  Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!