Sari la conținut

Dragă mamă, uite scrisoarea mea. Semnat: bebelușul tău, care te trezește în fiecare noapte

Dragă mamă,

Știu că din ziua în care m-ai născut nopțile tale s-au schimbat foarte mult. Te privesc și îți observ privirea obosită. De aceea, mă simt atât de norocos și binecuvântat.

În brațele tale îmi găsesc de fiecare dată refugiul. Ești plină de căldură și tandrețe.
Mami, îți mulțumesc că mă iubești, că îți dedici timpul și răbdarea pentru a mă crește.
Îți mulțumesc pentru îmbrățișările tale, pentru pupici și pentru cântecelele din fiecare noapte.

Dragă mamă,

Apreciez că noaptea stai trează să ai grijă de mine și că mă liniștești atunci când plâng. Eu plâng noaptea și vreau să mă ții în brațe, pentru că am nevoie de tine. O lume în care nu îți aud bătăile inimii în fiecare secundă mă sperie.
Am nevoie de protecția și afecțiunea ta. În brațele tale mă simt cel mai în siguranță.

Îți mulțumesc că îmi oferi cel mai de preț lucru din lume: laptele matern. Noaptea, când am nevoie de el, mă agăț de tine cu degetele mele mici. Deși pleoapele tale se chinuie să stea deschise din cauză că îți este prea somn, niciodată nu-ți iei ochii de la mine. Mă privești drept în ochi de parcă mă privești în suflet.
Cu tine am învățat valoarea sacrificiului, a iubirii și a dăruirii. De la tine am învățat dragostea necondiționată. Apreciez tot ce faci pentru mine în fiecare zi. Ești eroina mea!

Știu că ai nevoie de somn, dar eu sunt încă prea mic pentru a-mi controla etapele de somn. Nu-i asculta pe cei care spun că încerc să te manipulez.
Mami, zâmbește! Faci totul foarte bine și te descurci excelent! Îmbrățișările și sărutările tale sunt tot ceea ce am nevoie!
Îți promit că, odată ce voi fi pregătit, voi deveni independent! Mulțumesc pentru tot ceea ce faci pentru mine. Ești omul meu preferat!

Te iubesc din tot sufletul meu!
Cu drag, copilul tău.
 

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!