Sari la conținut

Dragul meu soț, dacă vrei mai mult sex, iată ce trebuie să faci

Dragul meu soț, am înțeles! Sau, cel puțin, așa cred...
Mă întreb, însă, dacă și eu vreau asta. Cred că da, dar pentru mine sexul înseamnă mai mult decât să mă pun în pat și să mă dezbrac, după ce au adormit copiii.
Sexul începe de dimineața. Nu, stai, nu la modul la care te gândești tu! Sexul începe cu o îmbrățișare, cu un sărut, cu un te iubesc înainte de a ieși pe ușă. Sau poate chiar cu o mână pe șoldurile mele. Un sărut pe frunte chiar adaugă puncte importante.
Ai putea chiar să îmi spui că sunt drăguță. Da, știu că am fața șifonată și că respirația îmi miroase ca a unui dragon, dar, dacă poți, adu-ți aminte cum a fost ultima dată când ți-am adus făcut pulsul să crească... Când mi-am pus tocuri, m-am dat cu ruj roșu și m-am lăsat cuprinsă de tine, cu totul...
După ce ajungi la muncă, m-ar bucura să primesc un mesaj de la tine. Să mă întrebi cum sunt sau dacă am nevoie de ceva de la tine, în drumul tău spre casă. Iar dacă ai uitat să îmi faci un compliment în dimineața asta, nu ar fi rău să o faci printr-un scurt mesaj pe whatsapp. Poate chiar să spui niște cuvinte ușor piperate, cine știe?!

Citește și Trei motive pentru a face mai mult sex în timpul sarcinii

Când ajungi acasă, ar fi minunat dacă ai putea să îmi iei puțin copiii de pe cap (la propriu). Probabil ai avut și tu o zi grea la muncă, ești și tu obosit, dar eu mi-am pierdut ultimul strop de răbdare undeva în jurul prânzului...
Ajută-mă să îi pregătesc pentru somn. Tu îi îmbraci, eu le citesc și așa vin mai repede în patul tău.
Hai să luăm un pahar de vin roșu, să povestim. Să îmi spui cum a fost ziua ta, eu îți spun cum a fost a mea și uite așa vorbim și noi ca oamenii mari, în fraze întregi, fără întreruperi.
E posibil să nu fiu pregătită nici acum. Nu, nu vreau deloc să fiu dificilă, doar că e nevoie de zile bună să îmi intru și eu în stare. Simt că nu mai pot da nimic din mine, nimănui, nici pentru o secundă.
Dar dacă tu ești alături d emine și faci măcar un strop din ce îmi doresc, sunt sigură că lucrurile se vor așeza. Mă voi topi în brațele tale, voi fi așa cum eram când nu purtasem în pântec alte două ființe.
Să știi că și eu te vreau. Vreau să fim ca înaintem când nu ne mai săturam unul de respirația celuilalt. Îți spun asta pentru că, deși corpul mi s-a schimbat, deși nevoile mele sunt altele, eu sunt aceeași...
 Te iubesc, soțul meu!

 

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!