Sari la conținut

Gemene identice, separate la naștere, s-au cunoscut la 19 ani pe Tik-Tok. Nu știau una de existența celeilalte

Nu degeaba există celebra vorbă Viața bate filmul! Două gemene identice, născute în Georgia și vândute unor femei care nu puteau avea copii, s-au cunoscut la 19 ani, prin intermediul rețelei sociale Tik-Tok. Până în acel moment, habar nu au avut una de existența celeilalte.

Amy și Ano nu au fost dorite de părinții biologici, care le-au vândut unor străini – sau, cel puțin, asta este povestea pe care o știau cele două mame adoptive.

Cum a început totul


Când avea 12 ani, Amy Khvitia se afla în vizită la naşi, într-un orăşel de pe coasta Mării Negre, când se uita la show-ul „Georgia’s Got Talent” și a văzut o fetiţă identică cu ea: „Toţi cunoscuţii au sunat-o pe mama să o întrebe de ce am participat, sub un alt nume, la concurs”. Familia lui Amy nu a dat, însă, importanţă acestui episod.

Şapte ani mai târziu, Amy a postat pe TikTok un video în care apare cu părul albastru şi cu un piercing în sprânceană. La peste 320 de kilometri, în Tbilisi, o altă adolescentă de 19 ani, Ano Sartania, a descoperit înregistrarea făcută de sora ei.

Ano a încercat să o contacteze online pe Amy, dar nu a reuşit, aşa că a apelat la un grup de WhatsApp. Din fericire, cineva o cunoştea pe Amy şi le-a făcut legătura celor două. Amy şi-a dat seama imediat că Ano este fetiţa pe care a văzut-o cu mulţi ani în urmă la televizor.

Citește și 8 lucruri interesante despre gemeni. Le știai?

Au descoperit că mai au o soră și că mama lor le credea moarte


Nu a durat mult și cele două surori au descoperit că au foarte multe lucruri în comun: ascultau acelaşi gen de muzică, iubeau dansul, ba chiar aveau şi aceeaşi coafură. Mai târziu au descoperit că suferă inclusiv de aceeaşi boală genetică – displazie fibroasă: „De fiecare dată când descopeream ceva nou legat de Ano, lucrurile deveneau din ce în ce mai ciudate”, mărturiseşte Amy.

Cele două s-au întâlnit faţă în faţă, pentru prima dată, la Tbilisi: „Era ca şi când mă uitam în oglindă, aceeaşi faţă, aceeaşi voce. Eu sunt ea şi ea este eu”, a spus Amy. Tânăra şi-a dat seama atunci că o avea în față pe geamăna ei.  Astfel au decis să-şi confrunte familiile şi să afle adevărul despre separarea lor la naștere.
Ulterior, fetele au găsit un grup de Facebook dedicat reunirii familiilor cu copii adoptaţi ilegal la naştere şi au împărtăşit povestea lor. Astfel, o tânără din Germania a răspuns, spunând că mama ei a născut gemene la Maternitatea Kirtskhi în 2002. În urma unor teste ADN a reieşit că fata din grupul de Facebook este sora lor și trăieşte cu mama biologică, Aza, în Germania.

Se pare că mama fetelor a fost în comă, după naștere, iar tatăl lor le-a vândut, spunându-i mamei că de fapt au murit.  Cu toate că femeia simțea că a fost mințită, nu a avut nicio dovadă că lucrurile au stat diferit de cum i s-a spus.

Sursa
 

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
  Trimite un comentariu
  Sunt tătic necenzurat
  Abonează-te la newsletter

  adevarul.ro

  click.ro
  ..

  Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!