Sari la conținut

Fit for Autumn – programul online de nutriție pentru această toamnă

Dragile mele, am o veste bună pentru voi: toamna aceasta va lansez provocarea Fit for Autumn! De data aceasta, la cererea voastră, programul va fi online, așa că pot participa și doamne din alte orașe ale țării, pentru că ne vom conecta pe skype, atât pentru sesiunile de grup, cât și pentru cele individuale. Get Fit for Autumn e un program de nutriție care vă ajută să vă reintrați în formă în această toamnă, cu alimentație specifică, de sezon. Pentru doamnele abonate la newsletter, care îmi scriu imediat ce primesc acest email, am și o reducere de 10% din costul total al proiectului.

Cum se va defășura programul și ce va conține

Programul cuprinde 4 săptămâni complete de lucru. Ne vedem în sesiunile online de grup pe 13 septembrie, la o oră pe care o vom stabili de comun acord, iar sesiunea a 2-a, de închidere a programului va fi pe 11 octombrie.

Fiecare dintre participante va beneficia de o sesiune online de consultanță 1 la 1 cu mine, pentru a stabili câte 1 plan alimentar personalizat săptămânal, bazat pe nevoile și preferințele fiecăreia dintre voi = 4 planuri alimentare, pentru 4 săptămâni.

Veți primi recomandări generale despre: cumpărături inteligente, organizarea meniului săptămânal, ghid de gătit sănătos, rețete versatile etc – o trusă întreagă de instrumente care să vă ajute pe toată perioada verii și numai.

Veți beneficia de suportul meu continuu pe WatsApp.

Care pot fi beneficiile pentru voi

(...)

Citeşte mai mult pe florinabadea.ro

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!