Sari la conținut

Idee sănătoasă de prânz pentru întreaga familie: o supă cremă de morcovi, pregătită cu Soup Maker

Vezi gGalerie foto

În fiecare zi, ne petrecem timp gândindu-ne la ce să pregătim sănătos la masă, care să fie și pe placul tuturor! O idee întotdeauna inspirată este o supă cremă, cu beneficii pentru digestie și mulți nutrienți.

Indiferent de anotimp, supele din legume sunt potrivite și pentru cei mici, și pentru adulți. Fie că ne-am propus să ținem post sau dorim să avem mese bogate în legume, supele sunt acum o soluție și mai rapidă cu ajutorul aparatului Soup Maker, lansat de curând de compania britanică Morphy Richards!
Astăzi vă propunem o supă cremă de morcovi și coriandru, potrivită și pentru membrii cei mai mici ai familiei, gătită cu aparatul Soup Maker Sauté and Soup!


 
Ingrediente pentru 4 porții:

1 ceapă mică, tocată
½ linguriță de coriandru măcinat
1 cartof curățat și tăiat cubulețe
400g de morcovi curățați și tăiați cubulețe
600ml apă sau bază (stoc) de legume
Câteva frunzulițe de coriandru

Metodă:


1. Pune toate ingredientele în soup maker cu excepția coriandrului până la marcajul maxim din interiorul aparatului. Apasă funcția de Smooth.
2. Soup Makerul pregătește supa în doar 21 de minute.
3. Odată ce supa este gata, adaugă condimente după gust și coriandrul.
4. Apasă butonul de blend pentru a mixa perfect condimentele.
5. Servește cu multă poftă!

 

Supa se poate turna direct din Soup Maker în boluri, eficientizând numărul de vase de spălat. Suprafața antiaderentă a aparatului îl face să fie ușor de curățat doar cu apă și un burete îmbibat în detergent de vase!

Soup Makerul Sauté & Soup are o capacitate de 1,6L și vine cu o funcție specială de sotare, prin care poți adăuga o aromă mai pătrunzătoare și bogată supei tale, reducând, astfel, și numărul vaselor de spălat.
Se pot sota ingrediente precum ceapă, legume sau bacon în același vas în care se va pregăti și supa. După sotare, se adaugă celelalte ingrediente și se selectează funcția de supă clasică (Chunky) sau cremă (Smooth) pentru rezultate delicioase.
Aparatul Soup Maker vine cu un manual de instrucțiuni ce conține rețete de start și te poți inspira și din rețetele propuse pe site-ul companiei.
Este ușor să adaptezi orice rețetă de supă pe care obișnuiești să o pregătești în stilul clasic. Trebuie să ții cont de câteva elemente pentru o supă aburindă, numai bună de savurat de întreaga familie:

1. Taie legumele în bucățele
2. Pune legumele tocate în aparat până la nivelul minimum.
3. Adaugă carne (în funcție de preferințe și poftă) doar prefiartă
4. Condimentează după gust
5. Adaugă apă sau bază de legume/ de pui pentru un gust mai intens până la nivelul maxim al aparatului indicat și în interiorul Soup Maker-ului.
6. Selectează funcția Chunky pentru supe clare cu bucăți de ingrediente
7. Selectează funcția Smooth pentru supe creme
8. Ai la dispoziție funcția de blend pentru pasare manuală suplimentară.
9. Funcția Juice este destinată smoothie-urilor.

Lider pe piața din Marea Britanie pe categoria de Soup Maker, Morphy Richards oferă spre vânzare consumatorilor români produsele atât direct, pe site-ul brandului www.morphyrichards.ro, în secțiunea Soup Maker, cât și la parteneri.

 

Galerie foto

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!