Sari la conținut

Oups! Poveștile familiilor mai mari decât o echipă de fotbal

Cum îți sună o familie cu aproape 100 de copii? Imposibil, nu? Adulții sunt făcuți biologic să se simtă atrași de fețele adorabile și obrăjorii rotunzi ai bebelușilor, iar unii dintre ei chiar nu vor să înceteze să aibă aceste chipuri atât de drăgălașe în jurul lor. Cu siguranță știi familii care au 3 copii, 5 sau poate 7, dar familiile pe care urmează să ți le prezentăm sunt mult mai mari decât cele medii.

Iată cele mai mari numeroase familii din întreaga lume:

1. Ziona

Ziona s-a născut în India și s-a căsătorit cu prima sa soție, Zathiangi, la 17 ani. Are una dintre cele mai mari familii incă în viață, cu 39 de soții și 94 de copii. Cu atât de mulți oameni în familie, pot consuma până la 200 de kilograme de orez și 130 de kilograme de cartofi pe zi. Toți locuiesc într-o clădire cu 100 de camere și trăiesc din propriile lor animale și culturi. El este, de asemenea, liderul sectei creștine indiene numit Chana páwl și crede că în curând va guverna lumea împreună cu Iisus.

► Citește și: 6 cele mai mari minciuni pe care le-am crezut înainte să am copii

2. Bates

Bates este o familie americană evanghelică din Tennessee, cu 19 copii. Părinții Gil și Kelly Jo aveau doar 22 și 21 de ani, când au decis să se căsătorească în 1987. Nu și-au dorit niciodată cu adevărat o familie mare, dar după ce au avut primul copil, un an mai târziu, au continuat pentru că le plăcea să îngrijească bebeluși. De atunci, s-au extins până când au avut ultimul copil în 2012. Au, de asemenea, 10 nepoți și se așteaptă să mai aibă încă 4 în curând.

De asemenea, au propriul reality show, Bringing Up Bates.

► Citește și: A fost mai greu cu unul decât e acum cu 3!

3. Hanns

Această familie din Dundee este probabil cea mai mare din Scoția. Emma și Roy au 13 copii care au vârste cuprinse între 2 și 25 de ani. Roy lucrează ca asistent medical, iar Emma, 49 de ani, este casnică și organizează viața a peste 10 copii care consumă în jur de 100 de căni de lapte, 21 de felii de pâine și 5 cutii mari de cereale pe săptămână.

De asemenea, au fost prezentate într-o specială CBBC, numită My Life: My Big Family Wedding.

4. Radford

Noel și Sue Radford s-au întâlnit când erau copii și nu au așteptat prea mult înainte de a începe o familie. Ea avea doar 14 ani și el avea 18 ani când l-au adus pe lume pe primul lor copil, Christopher. Sunt cea mai mare familie din Marea Britanie cu 21 de copii și încă un bebeluș care urmează să vină pe lume.

Familia Radford locuiește în Morecambe, Anglia, într-o casă mare care era o casă de îngrijire medicală, iar părinții dețin și conduc o brutărie de succes numită compania Radford's Pie Company.

5. Duggar

Jim și Michelle s-au cunoscut în 1980 în Arkansas. El i-a oferit lui Michelle o vizită ca membru al bisericii baptiste după ce a declarat intenția ei de a schimba religia și atunci a început povestea lor de dragoste. Patru ani mai târziu, Jim, 19 ani și Michelle, 17 ani, s-au căsătorit. Au vrut să aștepte înainte de a avea copii, așa că a născut primul ei băiat, Joshua, în 1988. Până în ziua de azi, au 19 copii, jumătate dintre ei sunt școlarizați acasă și sunt, de asemenea, bunici pentru 17 nepoți.

Și ei au atras atenția mass-media și au călcat pe urmele familiei Radford cu propria emisiune TV reală, numită 19 Kids and Counting.

► Citește și: Nu vreau alt copil, vreau mai mult timp cu copiii pe care îi am deja

6. Bonell

Formată din mamă, tată și cei 16 copii, familia Bonell este una dintre cele mai mari familii din toată Australia. Jeni, care acum are 50 de ani, nu și-a dorit copii la început, dar soțul ei Ray avea alte planuri. Familia Bonell are acum 16 copii cu vârste cuprinse între 4 și 29 de ani, inclusiv nepoți și își petrec cu fericire zilele în Queensland. În cazul în care te-ai întrebat cum gestionează totul, într-un interviu, Jeni a dezvăluit că toți cei din familie se ocupă când vine vorba de treburile casei și cumpărăturile alimentare se fac în cantități mari.

Sursa

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!