Sari la conținut

Prietenul la bucurie se cunoaște

Știți, sunt momente în viață în care îți este foarte greu. Poate treci printr-un divorț, poate ți-a murit pisica, poate te-ai îngrășat necontrolat. Sau poate, pur și simplu, ai o perioadă mai verde-albastră, în care ești cu capsa pusă mereu. Că nu-ți doarme copilul, că te înșeală bărbatul, că ai un șef țicnit. Sau poate te-ai săturat să stai cu părinții ori nu mai poți plăti ratele la bancă, poate ai un vecin gălăgios sau ai făcut accident cu mașina. Vin prietenii în ajutor, sare fiecare cu ce poate. Unul se oferă să-l calce pe bărbatu-tau cu tractorul, altul pe blonda care s-a băgat între voi. Altă prietenă se oferă babysitter o seară sau te împrumută cu bani. Oamenii empatizează incredibil la necaz, sunt precis câțiva oameni în viața ta care nu te lasă la greu, pe care poți să îi suni și la 4 dimineața. Deja am câteva nume în cap.

Dar ce ne facem cu celelalte momente, că viața nu se compune doar din necaz. Cel puțin, așa sper. Ce ne facem cu bucuriile, domnule?

► Citeşte şi Cum poți scăpa de amantă cu o cafea

Singurul om care n-are pic de invidie e mama ta.

Sunt mulți prieteni pe care îi știi bine, ți-s dragi și râdeți până vă doare burta împreună. Doar că, vine un moment când te întâlnești cu ei ca să strălucești. Să te bucuri de ceva. Poate ai absolvit o facultate rară. Poate ai câștigat un premiu porcos. Poate ți-ai făcut nuntă princiară, poate te-a promovat să fii the boss. Rima e involuntară, jur! Și atunci îi vezi cu fața picată, cum nu le poate cădea bine nici un dumicat. Zâmbesc de zici că le-ai dat un pumn la ficat și vorbesc printre dinți. Mereu mi-am imaginat că oamenii ăștia nu deschid gura de frică să nu te muște de fund dacă o fac.

(…)

Citeşte mai mult pe siblondelegandesc.ro

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!