Sari la conținut

Viața cu gemeni

Auzim atât de des că e greu să fii mamă, că trebuie să renunți la o mulțime de lucruri odată ce apar copiii în peisaj. Dar a fi mamă părinte e despre mult mai mult de atât. Avem multe de câștigat, de descoperit, de învățat și de primit cu mintea și brațele deschise. Așa că, am pornit în căutarea unor mame care să ne povestească ce-au avut de câștigat de când în casele lor răsună voci de copii. Veți găsi toate istorisirile lor sub hashtag-ul #CeAuMameleDeCâștigat.

Azi am invitat-o pe prietena mea, Albina, să ne povestească ce înseamnă să ai gemeni, cât e de frumos, cât e de greu și mai ales ce a învățat ea de la copiii ei, Anisia și David.

► Citeşte şi 8 lucruri mai putin cunoscute despre gemeni
 
“Sunteți însărcinată, și cel mai probabil cu gemeni”. Am răspuns cu tăcere. Țin minte perfect momentul. M-am ridicat și am început să mă îmbrac. Nu ziceam nimic. Doctorul se uita atent la mine și nu-și dădea seama la ce mă gândesc. Într-un final m-a întrebat: “Păi și vă bucurați?”. “Da… Nu… Nu știu. Mă scuzați, dar încă nu-mi dau seama ce se întâmplă, am nevoie de puțin timp”. Nu mă așteptam la asta, de fapt cred că nimeni nu se așteaptă să aibă doi sau mai mulți copii dintr-o lovitură. Ajunsă acasă deja știam răspunsul. Eram, bucuroasă cred că e puțin spus, eram MÂNDRĂ!

►Citeşte şi “Voiam un copil... și m-am trezit cu doi!”, ghidul viitoarelor mămici de gemeni

Acum, îmi aduc aminte perfect ziua când am aflat că o să avem băiat și față. Înainte să mergem la doctor, deja știam, intuiția mea de mamă îmi șoptise, dar aveam nevoie și de confirmare. Am ieșit amândoi, eu și soțul, fericiți, cu un zâmbet imens pe buze și în suflet, din spital. E unul din acele momente care trebuie trăit sau retrăit, că să-l înțelegi și să-l simți din plin. A urmat momentul în care am împărtășit vestea, am sunat-o mai întâi pe mama. Mândria din suflet și nerăbdarea mă copleșeau cumva.

(...)

Citeşte mai mult pe cristinaotel.ro

Foto: Arhiva personală

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!