Sari la conținut

Viaţa de mamă, în 15 ilustraţii amuzante şi… realiste

Vezi gGalerie foto

Unii spun că a fi preşedinte este cea mai grea meserie din lume, alţii spun că nimic nu se compară cu maternitatea. Nathalie Jomard, o artistă din ţara lui Macron, crede că nimic nu este mai greu pe lumea aceasta decât să creşti un copil, motiv pentru care a realizat o serie de ilustraţii amuzante şi realiste despre maternitate.

Imaginile prin care Nathalie face haz de „necaz” înfăţişează modificările corporale prin care trece o femeie, după ce devine mamă, problemele cu care ea se confruntă – de la mersul la toaletă, până la alăptare –, precum şi schimbările din viaţa de cuplu.

Pentru persoanele care nu au copii, fotografiile lui Nathalie sunt o alarmă menită să le trezească la realitate: a avea copii nu se rezumă la lapte şi la miere, la fotografii superbe de pus pe reţelele de socializare şi la mirosul cald, de bebeluş. În schimb, pentru mămicile care trec prin experienţa primilor ani de maternitate, ilustraţiile sunt ca o îmbrăţişare caldă care spun doar atât: „te înţeleg, ştiu prin ce treci, mergi înainte! Nu eşti singura!”

 

Galerie foto

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
  • Dragobete

    Este o alegere pe care fiecare trebuie sa si-o asume. Nu este in nici un caz un atu pe care sa-l folosesti pentru atentie sau privilegiu.

Trimite un comentariu
Sunt tătic necenzurat
Abonează-te la newsletter

adevarul.ro

click.ro
..

Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!