Sari la conținut

Violența domestică poate să ucidă și chiar ucide

M-a iritat mereu termenul asta-  violenta domestica. Eu zic ca e o prostie indiferent ce zice DEX-ul, violenta e salbatica oriunde si oricum ar fi ea. Nu exista violenta mai putin salbatica, violenta mai ok decat alta violenta. Exista violenta si atat. Si ea e groaznic de dureroasa, indiferent despre ce stadiu al ei vorbim.

Astazi o femeie, o doamna, o mama cu care eu am colaborat si despre care am si scris, tocmai pentru ca m-a impresionat cu seriozitatea ei, cu energia, bunatatea si caldura pe care le oferea, a fost ucisa cu sange rece de tatal copiilor ei. A fost injunghiata la etajul gradinitei in care se aflau copiii ei, ai lor. Am fost atât de șocată și de contrariată încât n-am putut, pe moment, să spun decât că nu pot să cred așa ceva.

M-am intalnit de mai multe ori cu ea, cu Nicoleta Botan. E drept că mi s-a părut mereu că avea o ușoară reținere și o tristețe în privire, însă așa cum spuneam, bunătatea și căldura ei acopereau prea bine traumele prin care trecea de fapt. Am stat de vorbă cu ea și chiar mi-am spus, wow, ce femeie norocoasă, are doi copii frumoși (în mintea mea era o familie frumoasă) o afacere ok și face fix ceea ce îi place cu atât de multă dăruire. Nu mi-a trecut prin minte nici măcar o secundă că femeia asta suferea atât de mult.

(...)

Citeşte mai mult pe fricidemamici.ro

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    Caloria.ro

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!