Sari la conținut

Vită fragedă cu rucola și parmezan

Dintre toate lucrurile pe care le gătește M, puține la număr, vorba fie între noi, asta e mâncarea mea preferată. Așa îmi place să sorb liniștită dintr-un pahar de vin roșu, până termină el de gătit vita. Durează vreun sfert de ceas, apoi mâncăm cu toții. Mă rog, acum o las mai moale cu vinul și cu statul în tihnă, dar de mâncat vită dintr-asta cea mai bună tot mănânc. Așa că, dacă vreți să vă puneți soții la treabă, ha, ha, sau vreți să încercați chiar voi rețeta, eu l-am rugat pe M. să mi-o dicteze. Se face ușor, să știți.

(...)

Citește mai mult pe ruxandraluca.ro

Sursa foto ruxandraluca.ro

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    Caloria.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!