Sari la conținut

Află care sunt gențile care nu pot lipsi din garderoba unei studente chic – Asigură-te că le ai și tu în garderobă!

De când ești studentă lucrurile s-au schimbat radical. Nu mai ai atât de mult timp la dispoziție pentru toate detaliile vestimentare și ți se pare că ai de făcut sute de drumuri de acasă și până la facultate. Ai o mulțime de lucruri de luat cu tine zilnic și loc prea puțin în rucsac. Adevărul este că nu poți merge cu un ghiozdan de munte, așa e? Asta este și motivul pentru care trebuie să îți alegi cu grijă geanta, ori chiar gențile – de ce nu? – care să te servească anul acesta.

Cum toate atribuțiile de studentă nu trebuie să îți știrbească impecabilul gust vestimentar, trebuie să ții cont atât de latura practică a genți tale, cât și de aspectul estetic. Poate că nu ai timp și chef să îți modifici zilnic geanta sau întreaga ținută pentru a fi în perfect acord vestimentar, iar de aceea este cel mai bine să te orientezi către acele articole care te vor pune în valoare indiferent de hainele pe care dorești să le porți într-o anumită zi.

Iată care sunt gențile ce nu pot lipsi din garderoba unei studente chic:

Geanta shopper

O geantă extraordinar de confortabilă și practică este geanta shoper. Odată ce îți vei achiziționa una, vei uita că ai purtat la un moment dat rucsac. Poți găsi modelul perfect pentru tine în colecția de genți de damă de la barneystore.ro. acestea sunt grozave nu doar datorită spațiului generos pe care ți-l pun la dispoziție, ci și datorită modelelor deosebite și versatile. Le poți purta la aproape orice ținută și în aproape orice context. O astfel de geantă va fi perfectă pentru zilele în care ai multe cursuri și ești nevoită să iei cu tine multe materiale la facultate.

Geanta office

Una din zilele săptămânii este, cu siguranță, mult mai relaxată din punct de vedere al volumului de cursuri la care ești nevoită să participi. În acele zile îți permiți să te îmbraci după bunul plac și poate chiar să asortezi o pereche de tocuri simpatice la o geantă deosebită. Această geantă poate fi una office. Dacă nu ești constrânsă de multele ore petrecute la bibliotecă sau în sala de curs îți poți permite luxul unei genți mai mici și mai cochete. Cu toate astea, ar fi indicat să ții cont măcar de dimensiunea laptopului sau a unei agende atunci când îți alegi geanta office demnă de purtat la facultate.

Geanta casual

Nici nu ar trebui pusă în discuție posibilitatea ca din garderoba ta să lipsească o geantă casual. Acest articol este absolut necesar oricărei femei și cu atât mai mult unei studente organizate. Alege o geantă care să fie bine compartimentată și să îți ofere suficient spațiu pentru agendă, pentru caiete tip A4, instrumente de scris și alte lucruri necesare. În definitiv, din multitudinea de modele, te poți orienta către acelea care îți oferă cea mai mare siguranță că nu îți vei pierde pixul printre foile și caietele din compartimentul central. Totul ține de pragmatism aici.

Așadar, din colecția ta de genți nu pot lipsi aceste 3 categori, indiferent de mărimile sau culorile pentru care optezi. Ar fi ideal să ții cont, însă, de nuanțele predominante din garderoba ta pentru a te putea servi de ele oricând. Important este să fie bine compartimentate și în acord cu nevoile tale zilnice. Până la urmă, o studentă chic își cunoaște prioritățile, dar nu își trădează nici gusturile în materie de modă.

Sursa foto: unsplash.com
 

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!