Sari la conținut

In jurul carei varste au inceput sa vorbeasca...

In jurul carei varste au inceput sa vorbeasca puiutii vostri?

Răspunsuri
Fetita mea de la 6 luni a inceput sa scoata silabe ca ta-ta, ma-ma , ooo, ai, ie :)) Insa de constientizat ce silabiseste gen ma-ma, ta-ta sau sa zica ba-ba, pa-pa, chi chi, de la 8 luni jumatate.
Baiatul a inceput sa vorbeasca in jurul varstei de 1 an, cea mica la 1 an si jumatate zice primele cuvinte, pe care nu le prea intelegem :).
Fata, pe la vreun an. La 2 ani deja vorbea bine, bine. Baiatul imi da batai de cap. Inconstient ii compar si ma ingrijorez. Are 1 an si 7 luni si nu vrea sa zica decat mama, tata, bau. Executa orice ii cer, stie orice se-ntampla prin casa, se vede ca ii merge mintea si inca foarte bine, dar nu vrea sa verbalizeze. Uneori am impresia ca ne ia peste picior si ca o face intentionat.
Al meu are un an si 9 luni si spune doar cateva cuvinte. Dar cred ca este in functie de cand se va simti pregatit sa faca pasul acesta.
Trimite răspunsul la întrebare
Sunt tătic necenzurat

Desenele animate și educația

Plouă afară. E frig și cred că e un moment potrivit pentru acest subiect, despre care vreau să scriu de ceva vreme – despre educația copiilor și desenele animate. Un lucru e sigur, copiii...

Abonează-te la newsletter
Life.ro

Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!

Evenimente Bucureşti