Sari la conținut

“Dacă de la început ştii totul, nu-ţi mai e ruşine”. Jessica Biel şi Justin Timberlake - educaţie sexuală cu băieţelul de 2 ani

De-abia a început să vorbească şi deja primeşte lecţii de educaţie sexuală de la mami şi de la tati;  vorbim despre Silas, băieţelul de doi anişori al cuplului Jessica Biel şi Justin Timberlake.

Acriţa în vârstă de 35 de ani a declarat, în cadrul unei conferinţe de presă din Los Angeles, că are “un băiat de doi ani şi jumătate cu care deja face educaţie sexuală”.

“Folosim termeni tehnici, facem duş împreună şi îi spun: eu sunt aşa, tu, pentru că eşti băiat, eşti diferit. Vorbim despre acest aspect. Ştiu că este prea mic, dar cred că, cu cât vorbeşti mai repede despre asta, cu atâta va fi mai puţin pudic, în viitor.”

Mai mult, vedeta a declarat că “este foarte important să îl înveţe să se respecte pe el şi să îi respecte pe ceilalţi. Nu vreau să îi spun: ai grijă să nu îţi vadă nimeni părţile intime!”

“E un lucru frumos şi normal. E în regulă ca tu să arăţi într-un fel, iar eu în altul. Nu e nimic în neregulă cu asta. De-asta cred că educaţia sexuală trebuie să înceapă de timpuriu.”,a adăugat actriţa. 

► Citeşte şi Deci, chiar este OK să stai dezbrăcat în faţa copilului tău?

Tu ce părere ai? Cum îi oferi copilului tău educaţie sexuală?

Sursa

Sursa foto

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!