Sari la conținut

Lista alimentelor interzise la grădiniță prin lege

După ce am scris materialul ”Părinți, mergeți și apărați dreptul copiilor la sănătate!”, care a descris o situație cât se poate de generică dintr-o grădiniță de stat în ceea ce privește meniul copiilor, am vorbit cu mulți părinți atât despre mesajul pe care l-am transmis, cât și despre experiențele lor.

În urmă tuturor acestor feedbackuri, am constatat că situația e cam așa: sunt părinți ca și mine, interesați de acest subiect, dar și de posibilitatea de a schimba lucrurile; sunt părinți care, deși interesați de subiect, nu consideră că au puterea de a se implica, pentru că nu cred în schimbarea sistemului; sunt familii care consideră că am exagerat, căci schimbarea nu poate veni dintr-o atitudine atât de tăioasă, așa cum se pare că am sugerat eu prin postarea respectivă. În oricare dintre cazuri, cred puternic în faptul că avem nevoie să fim informați, dincolo de orice pas către acțiune pe care l-am putea face. Așa că m-am informat eu pentru voi – am citit legile și am aflat care este lista alimentelor interzise la grădiniță prin lege.

(...)

Citeşte mai mult pe florinabadea.ro
 

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
  Trimite un comentariu
  Sunt tătic necenzurat

  Desenele animate și educația

  Plouă afară. E frig și cred că e un moment potrivit pentru acest subiect, despre care vreau să scriu de ceva vreme – despre educația copiilor și desenele animate. Un lucru e sigur, copiii...

  Abonează-te la newsletter
  Life.ro

  Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!

  Evenimente Bucureşti