Sari la conținut

Nu știu ce orătănii au copiii voștri între picioare, dar al meu are un penis

Cocoșel…Păsărică…Șerpișor…Băț...Toate aceste denumiri și multe altele le-am auzit de-a lungul timpului folosite de părinți pentru a vorbi despre organele sexuale ale copiilor lor. Ba, de multe ori, denumiri ca acestea sau variațiuni pe temă sunt folosite tot de părinți și atunci când vorbesc despre propriile organe.

Măi, ce să zic? Copilul meu este un ciudat din punctul ăsta de vedere, căci între picioarele sale nu sălășuiește niciun cocoș, niciun șerpălău sau vreun iepuraș (am auzit-o și p-asta folosită). El, săracul, are doar un penis. Noi, ca părinți ai lui, atâta am putut să-i oferim, deși pare că alți copii adăpostesc un mic Zoo acolo, în zonele lor intime. Sper sincer să ne ierte pentru asta.

Părinţii, faţă în faţă cu masturbarea copiilor. Cum trebuie procedat

………..

Să mă bată mama dacă înțeleg de ce le botezați organele astfel!?! Adică pot să înțeleg (până la un punct) că aveți o jenă de a vorbi cu ei despre organe sexuale. Și spun până la un punct, pentru că discuția despre organele sexuale nu are nici în clin, nici în mânecă cu discuția despre sex. Aici bănuiesc că nu avem vreo dezbatere, nu? Dar, dacă tot aveți această jenă, nu ar fi cel mai simplu să vă folosiți de denumirea oficială, anatomică. Adică când vorbiți despre creier nu-i spuneți piftia aia cu neuroni, nu? Sau când vorbiți de picior, nu-i ziceți bățul ăla care se înfige în fund, nu? Atunci de unde cocoșel? Și, mai ales, de ce?

(…)

Citeşte mai mult pe celmaibuntata.ro
 

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!