Sari la conținut

Şi-a dorit să fie mireasă, înainte de a fi operată la inimă pentru a patra oară. Povestea emoţionantă micuţei Sophia

La prima vedere, Sophia este un copil normal: ochii îi sclipesc, iar zâmbetul său face suflete să râdă. Dar puţini sunt cei care ştiu că micuţa este o adevărată luptătoare.

Sophia, o fetiţă de 5 anişori din Connecticut, s-a născut cu o problemă la inimă, motiv pentru care medicii au fost rezervaţi în privinţa speranţei de viaţă: „nu va trăi, probabil, mai mult de doi ani”.

Încă de la naştere, micuţa a stat mai mult în spital, decât acasă. Până la cei cinci anişori, ea a fost operată de trei ori, iar acum se pregăteşte pentru a patra intervenţie chirurgicală. Înainte de asta, însă, Sophia şi-a dorit ca marele ei vis să devină realitate: să devină mireasa celui mai bun prieten, Hunter!

După ce mama micuţei a cerut permisiunea părinţilor lui Hunter, copiii s-au aranjat pentru mult-aşteptatul eveniment şi s-au lăsat fotografiaţi sub imaginea celor mai fericiţi miri. Rezultatul? Fiori pe şira spinării!

Acum, micuţa mireasă este gata pentru o nouă luptă…! 

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
  Trimite un comentariu
  Sunt tătic necenzurat

  Desenele animate și educația

  Plouă afară. E frig și cred că e un moment potrivit pentru acest subiect, despre care vreau să scriu de ceva vreme – despre educația copiilor și desenele animate. Un lucru e sigur, copiii...

  Abonează-te la newsletter
  Life.ro

  Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!

  Evenimente Bucureşti