Sari la conținut

Pot folosi solarul si in timpul sarcinii?

Pot folosi solarul si in timpul sarcinii?

Răspunsuri
Sub nicio forma nu ai voie
Nu.Nu stiu cati ani ani,dar te-as sfatui sa-ti notezi toate intrebarile pe o hartie si can ajungi sa-l intrebi pe el(ea).Am vazut ca ai mai intrebat si de sex si de condus(cred ca masina) sau te referi la alceva?
Daca medicul nu-ti interzice poti sa faci sex ,iar la condus numai daca nu poti tu
nuuuu!! si stiu ca si de soare trebuie sa te feresti. Solarul este mult mai periculos ca soarele si poate afecta fatul. Are razele ultaviolete care dauneaza si orice doctor o sa-ti recomande sa nu il folosesti. Cred ca o sa ai destul timp dupa ce nasti ca sa faci solar sau sa te bronzezi:)
vaaaai, nuuuu! este daunator pentru tine, pentru pielea ta, dar pentru copilul tau. Iti recomand daca tot vrei sa fii bronzata solutiile autobronzante pe baza de plante, si acelea citit bine pe etichete sa nu aiba contraindicatii. Cel mai bine este sa amani bronzul pana dupa ce nasti, ca sa fii sigura ca nu pui sanatatea copilului in pericol, trebuie sa iti alegi prioritatile.
Buna , andrea !
Raspunsul este NUUUUUU !!!!!!!!! Razele lui cu siguranta vor avea efect negativ asupra fatului . Cum au zis si fetele mai bine amana pana dupa nastere !!!
Trimite răspunsul la întrebare
Sunt tătic necenzurat
Abonează-te la newsletter
Life.ro

Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!

Evenimente Bucureşti