Sari la conținut

Când reacția celor care ar trebui să te ridice te înfundă și mai tare. #MeToo

Știți că am fost plecată și n-am stat foarte mult pe net săptămâna trecută. Dar voiam neapărat să spun și eu ceva.

Sunt o fată care n-a avut parte de multe pipăieli (o fi și din cauză că în Sibiu n-avem tramvaie), nici de multe fluierături ale muncitorilor de pe șantier (o fi că nu am un mers prea sexy, mai degrabă aduce a gazelă-mpiedicată), în general, sunt mai degrabă genul de fată cu care băieții ar ieși la o bere sau cel mult la o partidă de table, mai puțin la o partidă de altceva. În facultate, am avut un prof care credeam că se dă la mine. De fapt, omul mă făcea să învăț pentru un examen, cum știa el. Mi-a promis că îmi motivează toate absențele dacă învăț cât să iau notă maximă la o simulare. Eu am învățat, am luat notă mare, el mi-a motivat absențele și m-a făcut să mă căiesc cu adevărat că am gândit cu păcat.

► Citeşte şi #MeToo – Traumele milioanelor de persoane abuzate sexual, povestite acum şi în spaţiul online românesc. Tu eşti sigură că e bine copilul tău?

Bine, acum să vă zic și că am pățit nasoale? Am pățit. Nu pot povesti despre niciunul dintre episoade cu detalii, ce s-a întâmplat, din motive că unul dintre indivizi e mort, iar celălalt e un pacient. Nici nu o să vă povestesc cum m-am simțit de oribil în momentele alea, fiindcă sunt sigură că ați citit destule pe subiect. Vreau însă să vă povestesc cum au reacționat cei din jurul meu și cât de mult mai tare m-a rănit asta, de fapt.

(...)

Citeşte mai mult pe siblondelegandesc.ro

Foto: Free pik

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!