Sari la conținut

Aventurile râmei Oli - o poveste despre curaj și ambiție

Începând din luna iunie, cei mici au un nou prieten bun, un personaj curios și temerar creat de Olga Gudynn – Oli, un pui de râmă aiurit, dar curajos, care trece prin tot felul de peripeții pentru a-și urma visul de a vedea lumea.

“Aventurile râmei Oli” este o poveste despre curaj și ambiție și, nu în ultimul rând, despre puterea miraculoasă a fructelor și legumelor.
Fiecare carte vândută va ajuta la amenajarea unui atelier de artă în Spitalul Marie Curie, pentru a însenina viața copiilor bolnavi de leucemie și cancer. Olga Gudynn va dona jumătate din drepturile de autor pentru amenajarea acestui atelier. Cealaltă jumătate aparține fiului ei, Andreas, care a fost coautor. Andreas este mare iubitor de animale și își dorește să facă voluntariat la ZOO în timpul său liber.

De asemenea, Editura Pandora M va dona cărți pentru biblioteca micuților pacienți de la Spitalul Marie Curie.

Articole relationate
Secretul

Secretul

Dar tu cum le faci pe toate? Când ai timp? Câte ore dormi pe noapte? Cum te descurci cu scrisul, cu proiectele, cu revistele, cu blogul, cu lumânările, copiii? Ba mai...

Comentarii facebook
Comentarii
  • FiledeVis.ro

    Cartea e frumoasă. Ilustrațiile sunt delicate, si urmăresc povestea aproape în totalitate.

    Povestea te ajută să te îndrăgostești de Oli, micuța râmă curajoasă, dar e greu sa ajungi la sfârșit… http://goo.gl/Apg6tE

Trimite un comentariu
Sunt tătic necenzurat
Abonează-te la newsletter
Life.ro

Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!

Evenimente Bucureşti