Sari la conținut

Imaginea care face înconjurul lumii. Reacția unui urangutan în fața unei femei care alăptează

Vezi gGalerie foto

Reacția unui urangutan de la o grădină zoologică din Austria, atunci când vede o femeie care alăptează, a făcut înconjurul lumii.

Gemma Copeland, o proaspătă mămică ce iubește să călătorească alături de fiul ei de doar câteva luni, se afla la Grădina Zoologică Schoenbrunn din Viena, când a trecut printr-o experiență pe care probabil nu o va uita niciodată. Despre ce este vorba? Femeia a făcut o pauză pentru a-și alăpta bebelușul, așezându-se lângă cușca unor urangutani, când unul dintre aceste animale s-a așezat comod lângă ea, admirând-o și ocrotind-o, parcă, din priviri.

► Citește și O poliţistă a alăptat un copil subnutrit, separat de mamă. Imaginea s-a viralizat în toată lumea

„Astăzi am primit sprijin în alăptare într-unul din cele mai neașteptate locuri, cel mai incredibil moment din viața mea, care m-a făcut să plâng.

Am vizitat Grădina Zoologică Schoenbrunn din Viena în timpul unei mini-vacanțe cu partenerul meu și cu fiul meu. La un moment dat, ne-am strecurat să vedem urangutanii care se jucau fericiți și m-am apropiat de fereastră pentru a-i vedea de-aproape, m-am așezat pe jos, lângă fereastră astfel încât băiețelul să poată vedea urangutanul aflat la 2 metri distanță. Urangutanul s-a ridicat,, a luat o bucată de pânză spre fereastră și s-a așezat lângă mine. S-a uitat direct în ochii mei, apoi a ridicat mâna, ca și cum ar fi vrut să îmi atingă fiul. Eram deja uimită de această creatură frumoasă.

La scurt timp, băiețelului meu i s-a făcut foame și, cum era liniște, l-am hrănit acolo. Felul în care urangutanul a reacționat mi-a tăiat răsuflarea, se uita la mine, apoi la fiul meu și tot așa. A stat cu mine timp de aproape jumătate de oră, mângâind geamul ca și cum voia să mă susțină și să mă protejeze.

A trebuit să distribui asta, deoarece am fost extrem de uimită. Poate că da, suntem la câteva specii distanță, dar alăptarea ne-a unit astăzi, într-un moment unic în viață, ce va rămâne cu mine pentru totdeauna. Vă rog să distribuiți și voi, să arătăm lumii că alăptarea este naturală, normală, dar și să atragem atenția asupra acestor creaturi minunate- urangutanii -  care au nevoie de sprijinul nostru”.

Sursa
 

Galerie foto

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!