Sari la conținut

Dana Rogoz, cu sinceritate despre singurătate. “E o realitate despre care nu se vorbește”

Dana Rogoz este mămică de 2 copii, Vlad și micuța Lia. Ea a devenit mamă pentru a doua oară în data de 20 mai, anul trecut.

Așa cum ne-a obișnuit, Dana vorbește de fiecare dată cu sinceritatea despre viața ei de mămică. Actrița a scris pe blogul ei personal despre singurătatea cu care se confruntă mamele: “Mamele se simt singure, de foarte multe ori. E o realitate din primele luni ale maternității despre care nu prea se vorbește. În general, pe o proaspăta mamă ceilalți din jur o vor întreba dacă alăptează, dacă doarme bine copilul, dacă are colici… dar cred că foarte puțină lume va ajunge să discute cu o mamă despre sentimentul de singurătate, care e probabil să o afecteze profund.”

► Citește și: Dana Rogoz, cu sinceritate despre kilogramele de după naștere
 
Vorbind din prisma unei mămici de 2 copii, ea a mai adăugat: “Da, ești aproape tot timpul cu copilul în brațe, dar în același timp te poți simți izolată de restul planetei. Nu se pune problema că nu îți iubești bebelușul, doar că viața ți se schimbă atât de mult, încât începi să funcționezi pe alt fus orar față de toți apropiații. Adică exact când ei vor ieși la o bere la o terasă, tu va trebui să te întorci acasă pentru băița copilului. Și plimbările din timpul zilei sunt doar ale tale. Știu din proprie experiență ce placere ai când într-una din zile te poate însoți o prietenă, care întâmplator nu e la job atunci. Iar nopțile… ești tu, cu copilul și cu gândurile tale. Sigur că se poate trezi și soțul de fiecare dată când alăptezi, așa, să îți țină de urât, dar nu e întotdeauna nevoie.”

► Citește și: Dana Rogoz, despre naștere. Cele mai intime detalii

Dana le îndeamnă pe toate femeile care au prietene cu copii să fie alături de ele și să le încurajeze să le spună ceea ce simt și ce emoții le încearcă.

► Citește și: Dana Rogoz, mesaj emoționat de ziua băiețelului ei. “Vlad, iartă-mă...!”

Sursa foto

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!