Sari la conținut

Justin Timberlake și Jessica Biel au devenit părinți pentru a doua oară?

Duminică, 19.07.2020, Daily Mail a difuzat povestea părinților de la Hollywood, Jessica Biel și Justin Timberlake, sugerând că Biel a născut cel de-al doilea copil al cuplului.

Titlul spune: Jessica Biel și Justin Timberlake devin părinți pentru a doua oară, în timp ce actrița, în vârstă de 38 de ani, a dat naștere unui băiețel, în urma unei sarcini ce a fost ținută ascunsă.

Povestea din tabloide nu a fost confirmată de Biel sau Timberlake, ceea ce înseamnă că nu este o știre, ci doar o speculație.

► Citește și: 10 celebrități care au arătat pe Instagram ce înseamnă să fii mamă, cu adevărat

Suntem încântați când celebritățile postează astfel de anunțuri despre sarcină sau naștere pe rețelele de socializare. Este ceva demn de sărbătorit și un motiv întemeiat de bucurie. Sărbătorim venirea pe lume a unui copil dintr-o familie celebră așa cum am sărbători și în cazul în care un prieten sau o cunoștință și-ar anunța sarcina sau nașterea propriului copil.

► Citește și: Mămici celebre care sunt sincere în ceea ce priveşte alăptarea

Dar când se întâmpla ca presa să facă anunțul înaintea părinților, nu este un lucru foarte plăcut. E ca și cum un alt membru din familia ta ar anunța pe rețelele de socializare că tu urmează să naști. Acest lucru este destul de dureros pentru viitoarea mămică.

Există nenumărate motive pentru care unii oameni aleg să-și păstreze sarcinile secrete, fie că sunt îngrijorați de repercursiuni de la locul de muncă, fie că se tem de pierderea sarcinii, că sunt judecați sau pur și simplu își doresc intimitate. Oamenii care primesc un nou copil în viața lor, fie că este vorba despre sarcină, adopție sau plasament, nu datorează lumii o explicație.

► Citește și: Toate mamele merg legănat cu copiii în brațe! Chiar și ducesele…

Asta încearcă să facă celebritățile atunci când aleg să păstreze noutățile doar pentru ele. Ar trebui să respectăm acest lucru, pentru că va ajuta la normalizarea în ceea ce privește respectarea alegerilor părinților, fie că este vorba despre mămici celebre sau nu.

Sursa

Sursa foto

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!