Sari la conținut

10 celebrități care au arătat pe Instagram ce înseamnă să fii mamă, cu adevărat

Știm că celebritățile trăiesc o viață de lux înconjurată de faimă și haine doar de la designeri renumiți, dar cu toate acestea, aceste vedete au arătat că sunt la fel ca restul mamelor din lume și că trebuie să se descurce cu bebeluși care plâng, vărsături și nopți nedormite.

Kristen Bell

Actrița din The Good Place alege să nu destăinuie imagini care arată fețele fetițelor ei Lincoln și Delta. Face acest lucru pentru că va fi decizia fetelor dacă vor să fie sau nu recunoscute de străini pe stradă, în viitor.

► Citește și Mămici celebre care sunt sincere în ceea ce priveşte alăptarea

Chrissy Teigen

A devenit un model de urmat datorită transparenței sale pe rețelele de socializare – mii de femei au aplaudat-o pentru că și-a arătat adevărata viața de mamă.

Jennifer Garner

Actrița nu se teme să-și suflece mânecile, să-și prindă părul și să se murdărească când vine vorba de creșterea celor 3 copii pe care îi are cu fostul soț, Ben Affleck. Jennifer gătește în pijamale și petrece ore în șir făcând proiecte școlare cu cei mici.

► Citește și Eva Mendes despre realitatea parentingului. “Este atât de greu, dar atât de minunat”

Pink

Pink este prima care recunoaște cât de greu și frustrant poate fi echilibrarea maternității cu munca. Cântăreața a fost anul trecut într-un turneu mondial alături de copiii și soțul ei.

Serena Williams

Nu îi este frică să admită cât de greu este să fii o femeie care își împarte timpul între creșterea fetiței sale și cariera ei de atletă profesionistă. După nașterea fiicei sale Olympia la sfârșitul anului 2017, Serena a fost nevoită să renunțe la anumite angajamnete sportive din cauza problemelor de sănătate și multe femei s-au identificat cu faptul că s-a deschis pe social media spunând Nu am trecut doar prin lucruri personale dificile, ci și trăiam în haos. Mai ales, am simțit că nu sunt o mamă bună.

► Citește și Despre parenting, cu celebra cântăreață Shakira

Drew Barrymore

Actrița își folosește contul de Instagram pentru a le arăta mămicilor cum să se descurce cu creșterea copilului și cu munca în același timp.

Hilary Duff

Mămica a vorbit deschis despre cum reușește să-și crească fiul, Luca, pe care îl are cu fostul soț și cum se bazează pe actualul său partener, Matthew Koma care o ajută să își echilibreze maternitatea cu cariera.

► Citește și Mămici celebre care nu se sfiesc să recunoască: viața de mamă nu este perfectă

Kelly Clarkson

A spus în repetate rânduri cât de dificil este să fii cântăreață profesionistă și mamă. Kelly recunoaște că, în viitor, va pierde anumite momente speciale cu copiii ei, însă acest lucru nu înseamnă că este o mamă rea. De fapt, este chiar contrariul!

Cardi B

A fost foarte sinceră cu privire la ascensiunile și coborășurile maternității, împărtășind călătoria cu milioane de mămici. Cardi B a vorbit la un moment dat despre probleme care variază de la depresie postpartum la oboseală extremă. Ea nu se teme să-și arate partea cea mai vulnerabilă, mai ales când a mărturisit că nașterea fiicei sale Kulture a fost mult mai dificilă decât și-a imaginat. Mi-a rupt vaginul... de ce nu va spune nimeni și despre aceste lucruri? A glumit ea.

Kim Kardashian

Familia lui Kim continuă să se extindă. Anul acesta, vedeta a anunțat că va mai avea un alt copil cu ajutorul unei mame surogat.

Sursa

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!