Sari la conținut

Mila Kunis susține că nu va mai avea niciun copil. Care este motivul

Expresia variază, dar este o întrebare pe care fiecare părinte și-o pune la un moment dat. Vreau mai mulți copii? Este familia mea completă?

Este o întrebare grea pentru mulți părinți, dar când știi răspunsul, pur și simplu îl știi, îl simți, potrivit actriței Mila Kunis.

Vedeta în vârstă de 34 de ani a dezvăluit recent fanilor că ea și soțul ei, Ashton Kutcher, și-au completat familia. Kunis spune că fiica ei în vârstă de 3 ani, Wyatt, și fiul ei în vârstă de 11 luni, Dimitri, nu vor mai avea frați.

► Citește și: Nu vreau alt copil, vreau mai mult timp cu copiii pe care îi am deja

Vom avea doar doi copii, a spus Kunis oamenilor, menționând că ea crede că viața părinților devine cu adevărat grea atunci când numărul copiilor depășește numărul părinților.

Actrița a menționat că se confruntă cu provocări în ceea ce privește menținerea echilibrului dintre carieră și familie și spune că doi copii sunt suficienți pentru ea.

Se pare că doi este numărul magic pentru o mulțime de familii, și asta pe bună dreptate. Potrivit unui studiu publicat în revista Demography, nașterea a doi copii crește nivelul de fericire al unei familii, însă nu se poate spune la fel și despre cifra trei.

► Citește și: De ce mamele de 3 copii sunt mai stresate decât oricare alte mame?

Doi pare a fi numărul potrivit pentru Kunis, dar pentru alte familii, numărul magic poate fi trei, patru sau șapte. Este o alegere personală, iar unii știu deja câți copii își doresc.

► Citește și: Cum ne descurcăm cu trei copii. Secretul nostru

Fie că ai decis să ai 2 copii sau 10, vei ști când să te oprești dacă poți răspunde la întrebarea: este familia mea completă?

Sursa

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!