Sari la conținut

Smiley, despre viața de tătic - “Vreau să-mi iau atestatul de tată”

Smiley este proaspăt tătic de fetiță, de aproape o lună, după ce Gina Pistol a născut-o, prin cezariană, pe micuța Josephine Ana Maria.

Smiley a fost invitat la podcastul lui Mihai Morar, Fain&Simplu, unde artistul a vorbit despre noul său rol de tătic și despre viața lui alături de familie. Întrebat de către Mihai Morar care este mirosul din primele săptămâni de viață cu bebelușul, el a răspuns: „Este un miros de mușețel. E un miros liniștitor, un miros de fericire combinat cu temeri, cu transiprație multă.”

El mai spune că participă la schimbarea scutecelelor bebelinei și că dimineața iubește să se uite la ritualul de trezire al micuței Josephine. „Eu zic ca e foarte expresivă. Pediatrul mi-a zis: Toți părinții cred același lucru și e bine să se bucure de asta, dar toți copiii trec prin aceleași etape și toți bebelușii par că sunt expresivi, dar ei cumva nu își pot controla mimica feței, la fel cum nu își pot controla mișcările mâinilor și ale picioarelor. Avem momente când stăm și ne uităm unul altul, ochi în ochi, eu așa am impresia, și la un moment dat zâmbește. Nu cred că e doar ceva necontrolat. Eu cred că bebelușii simt lucruri, dincolo de faptul că nu văd prea bine, dar eu cred că simt. Simt mirosul și vocea.”

► Citește și: Gina Pistol – prima poză cu micuța Josephine Ana Maria

Smiley spune că el obișnuia să vorbească cu Josephine încă de când era în burtică și că îi punea des muzică.

Cât despre sarcina Ginei, Smiley spune că a fost o minune. “S-a întâmplat efectiv, fără să facem niciun efort. Copilul a fost dorit, dar nu a fost planificat. Ginei nu i s-a dat nicio șansă să rămână gravidă și eu i-am spus atunci: ai răbdare, nu e după noi, chiar nu e după noi. Dacă e să se întâmple, se va întâmpla și cred că atunci nu m-a crezut. Lucrurile s-au așezat într-un moment în care ea a fost pregatită pentru asta. În primul rând pentru ea, că ea este dătatoarea de viață.”

► Citește și: Gina Pistol, primele declarații după naștere: “Jos pălăria pentru mame!”

Tot el precizează: “Vreau să-mi iau atestatul de tată.”

► Citește și: Cum a decurs prima noapte împreună a lui Smiley și a Ginei Pistol, în calitate de părinți

Sursa

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
  Trimite un comentariu
  Sunt tătic necenzurat
  Abonează-te la newsletter

  adevarul.ro
  ..

  Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!