Sari la conținut

Theo Rose, nevoită să nască prin cezariană. Ce i-au transmis medicii

Theo Rose va deveni, în curând, mămică pentru prima oară. Deși mai are foarte puțin timp până va naște, artista a primit o veste neașteptată din partea medicilor.

Viitoarea mămică a declarat de mai multe ori în mediul online că vrea să nască natural, însă medicii nu i-au confirmat că acest lucru, recomandându-i chiar nașterea prin cezariană.

► Citește și: 10 lucruri de știut înainte de cezariană

„Eu m-am hotărât la naștere naturală, doar că mi s-a spus de curând că trebuie să iau în calcul și varianta de cezariană având în vedere că am un copil destul de mare. Are 3 kilograme, ideea e că e foarte osos, mi s-a explicat, problema e că e copilul lung, e gras. Este cu capul în jos, pregătit! Există și teama de naștere, de durere și în cazul nașterii naturale, și în cazul operației de cezariană, doar că sunt împăcată cu gândul că e absolut firesc să trec prin asta, dar că toate o să-mi treacă când o să-mi văd copilul. Are și cordonul în jurul gâtului, eu îmi doresc să încerc, dar dacă doamna doctor ne recomandă să facem cezariană, o să facem, ca să nu punem pe nimeni în pericol', a explicat Theo Rose la un post de televiziune.

► Citește și: Cordonul ombilical în jurul gâtului – motiv de cezariană sau nu?

Artista este însărcinată în opt luni și în curând își va cunoaște băiețelul, al cărui nume l-a ales deja: Sasha Ioan.

► Citește și: 10 întrebări privind operația de cezariană

Sursa foto

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!