Sari la conținut

13 reguli pe care copiii regalităților britanice trebuie să le respecte. Le dau mari bătăi de cap!

A fi descendentul unui monarh nu este o sarcină ușoară, copiii din casele regale trebuie să respecte o serie de reguli foarte stricte, încă de foarte tineri.

Iată despre ce este vorba:

Nicio poreclă nu este permisă

Atât adulților, cât și copiilor le este interzis să se strige reciproc după porecle sau diminutive, atât în mediul public, cât și în mediul privat. Ca oameni influenți în națiunile lor, ei trebuie să dea dovadă de educație și eleganță. Prin urmare, folosirea cuvintelor precum „Mami”, „Tati” sau orice alt apelativ drăgălaș este strict interzis - adică, pe hârtie, desigur. Presa de specialitate a observat că această regulă a fost încălcată de nenumărate ori de mulți membri ai Familiei Regale.

► Citește și: De ce Charlotte nu va fi niciodată ducesă, în ciuda statutului regal

Copiii trebuie să respecte un cod vestimentar adecvat

Regalitatea nu poate purta orice haină și, desigur, copiii nu fac excepție. Băieții sunt obligați să poarte pantaloni scurți până la vârsta de 8 ani. În ceea ce privește fetele, acestea trebuie să poarte rochii adecvate vârstei și pot fi însoțite de veste sau șosete.

Selfie-urile și autografele nu sunt permise

Chiar dacă selfie-urile sunt foarte comune în zilele noastre, pentru membrii regalității nici măcar nu sunt o posibilitate. Ei nu pot face un selfie singuri sau cu vreun fan, indiferent de cât de mult îi imploră.  Același lucru este valabil și pentru autografe. Motivul pentru care autografele nu sunt permise este că se dorește împiedicarea falsificării și utilizării semnăturii împotriva lor. Din păcate, am rămas doar cu fantezia de a vedea moștenitori drăguți la tron folosind filtre pe Instagram.

► Citește și: 12 momente care ne dovedesc: Prințesa Charlotte este Regina Elizabeth, mai mică

Li se interzice să joace Monopoly

Una dintre cele mai ciudate reguli este că Familia Regală nu poate juca popularul joc care îți permite să cumperi și să vinzi proprietăți. Motivul din spatele acestui fapt a fost explicat de prințul Andrew în 2008, când a trebuit să refuze o invitație la acest joc deoarece, potrivit reginei, este foarte captivant și generează conflicte în familie. Asta este ceea ce vor să evite cu orice preț.

Trebuie să învețe cel puțin o limbă străină

În perioada adultă, activitățile de stat vor aduce Familia Regală în contact cu oameni din alte țări. De aceea, de la o vârstă fragedă, ei sunt învățați cel puțin o altă limbă, în afară de engleză. De exemplu, prințul George și prințesa Charlotte învață amândoi spaniola. Viitorul rege știe deja să numere până la 10 într-o limbă vorbită în întreaga lume.

Copiii sunt adevăratele vedete la nunți

La nunțile regale tradiționale, mirii sunt departe de a fi centrul principal al ceremoniei. Pe de altă parte, copiii ies cel mai mult în evidență. Aceștia îi însoțesc pe miri în fotografii, așa cum fac domnișoarele de onoare. Toți membrii familiei au jucat aceste roluri la un moment dat în viața lor - chiar și regina Elisabeta a făcut-o când era prințesă.

► Citește și: Trucul inteligent de parenting pe care îl folosește Kate Middleton, pentru a crește independența copiilor ei

Moștenitorii nu pot călători împreună

Această regulă a fost stabilită chiar de la începuturile aviației, atunci când avioanele nu erau considerate a fi un mijloc de transport sigur. Prin respectarea acestei reguli, membrii Familiei Regale se protejează în caz de accident, dacă s-ar putea ajunge la moartea unui rege sau a unei regine. În acest fel, linia succesorală nu ar fi întreruptă, iar primul născut ar putea lua locul monarhului. Astăzi lucrurile stau puțin diferit. Avioanele moderne s-au dovedit a fi una dintre cele mai sigure modalități de a călători. Prin urmare, regina a acceptat să zboare împreună cu moștenitorii la tron, de mai multe ori, în ultimii ani.

Trebuie să se comporte foarte bine

Deși tantrumurile sunt des întâlnite la aproape orice prichindel, copiii regali nu își pot permite cu adevărat să fie văzuți având o astfel de ieșire. Începând de la o vârstă fragedă, sunt instruiți să aibă un comportament și o etichetă adecvată pentru a face o impresie bună tuturor. Cu toate acestea, nu reușesc întotdeauna să mențină lucrurile serioase pentru că, la urma urmei, copiii rămân copii.

► Citește și: Poveste regală, desculți în natură. Ducesa de Cambridge a amenajat o grădină unde micuții prinți s-au jucat desculți

Ei trebuie să accepte toate darurile care le sunt oferite

Ei bine, cui nu i-ar plăcea această idee? Toți membrii familiei regale, inclusiv copiii, ar trebui să accepte întotdeauna cadouri care le sunt oferite, indiferent de la cine provin ele, deși acestea nu sunt cu adevărat proprietatea lor. Ele sunt primite în numele reginei. În orice caz, le pot folosi în continuare, iar cadourile care sunt aruncate sunt adesea afișate în Royal Collection Trust sau donate, dacă valorează mai puțin de 150 de lire sterline.

Trebuie să fie botezați

Bebelușii regali trebuie să fie botezați în primele luni de la naștere. Pentru eveniment, copiii poată rochița istorică Honiton, de culoare crem, care datează din 1841. Din 2008, a fost folosită în schimb o replică exactă. Bebelușii au nu numai 2 nași și 2 nașe ca majoritatea copiilor, ci mai degrabă 6 sau 8 nași.

Educația nu se termină odată cu școala

A fi membru a regalității nu înseamnă doar să trăiești în palate și să te bucuri de o viață privilegiată. O persoană cu acest statut trebuie, de asemenea, să fie educată și instruită pentru a-și putea îndeplini îndatoririle regale. De aceea, pe lângă primirea unei educații la cele mai bune școli și universități private din Anglia, bărbații sunt așteptați să servească în armată.

Femeile nu pot purta diademe până când nu sunt căsătorite

Diademele sunt un semn al stării civile. Adică, dacă porți diademă, înseamnă că ești căsătorită. Tocmai de aceea fetele nu le pot purta ori de câte ori doresc, ci trebuie să aștepte până se căsătoresc.

► Citește și: De ce Prinţesa Charlotte nu poartă decât rochiţe?

Cina se încheie când regina termină de mâncat

Protocoalele și etichetele regale sunt o mare problemă, chiar și la masa de prânz. Regina este prima care este servită și abia după oaspeții ei pot primi farfuriile cu mâncare. În plus, când regina a terminat de mâncat, toată lumea trebuie să se oprească din a mânca, chiar dacă nu au avut șansa de a lua o singură mușcătură. Aceasta este o tradiție care poate fi urmărită de pe vremea Reginei Victoria. Totuși, de dragul Familiei Regale, sperăm că, în privat, bunica Elisabeta poate arăta o latură mai tandră și mai flexibilă pentru tinerii ei nepoți și strănepoți, la care ar putea dura mai mult timp să mănânce.

Sursa

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!