Sari la conținut

Ce gustări punem în pachetul pentru școală? Alternativele noastre la sandviș

Știu că unul din marile stresuri ale părinților de școlari e generat de întrebarea “ce mai punem în pachetul pentru școală ?” Majoritatea aderă la clasicul sandviș cu brânză, cașcaval și încă ceva – mă feresc să spun șuncă, dar asta e realitatea și un fruct pe lângă. Recunosc, și eu am pus cam tot asta pentru mult timp în pachet. Mai erau și variații, dar sandvișul era de bază. De o vreme, am început să mă plictisesc – eu, de la “beneficiar” nu am avut plângeri, așa că am devenit creativă.

Primul pas pe care l-am făcut a fost să iau casolete compartimentate

De aici, lucrurile au venit cam de la sine, pentru că aveam vreo 4 compartimente de umplut, tot să creezi combinații. Am renunțat și la prejudecăți, cum ar fi să nu îi pui copilului decât chestii solide. I-am pus inclusiv iaurt, cu linguriță de plastic și servețele pe lângă și a fost foarte ok.
Idei de gustări de pus în pachetul pentru școală.

Iaurt cu fulgi de porumb

Ana este fan fulgi de porumb – da, știu că nu sunt cei mai sănătoși, dar nu îi mănâncă zilnic. Într-un compartiment pun iaurt grecesc, peste care presar puțină sare și în alt compartiment fulgi de porumb. Linguriță și șervețel lângă. Completez cu un fruct care să meargă cu iaurt – banană, măr.

(...)

Citește mai mult pe pisicapesarma.ro

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
  Trimite un comentariu
  Sunt tătic necenzurat
  Abonează-te la newsletter

  Caloria.ro
  ..

  Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!