Sari la conținut

Cum să oferi copilului tău o gustare rapidă și hrănitoare?

După graba și agitația pregătirilor pentru plecarea în vacanță (concediu sau tabără școlară), am intrat în anotimpul în care ne concentrăm atenția spre plecările la grădiniță și la școală. Sau în parc, sau într-o excursie de o zi cu clasa. De grabă și agitație pare că nu scăpăm atunci când îi avem pe cei mici în preajmă! E o concluzie menită să ne amuze și să ne împrietenească și mai mult cu realitatea, nicidecum să ne supere și mai rău. Ba chiar ar putea să ne ajute să găsim și soluții, cu calm și înțelegere, pentru câteva dintre sursele noastre de agitație.

Să le luăm pe rând: hainele. Dacă aveți copii adolescenți, acolo nu mai puteți interveni prea mult, decid singuri, fără drept de implicare din partea părinților. La cei mici, totul se termină mai ușor, căci pretențiile lor sunt ceva mai reduse.
Fac excepție micile “prințese”, preferințele lor e musai să fie ascultate și puse în aplicare.

Jucăriile. Alegerea lor se face în urma unei negocieri strânse, nu-i așa? Cei mici ar dori să-și cumpere o mulțime de jucării. Au argumente, se poziționează ferm pe locul negociatorului și e nevoie de mult tact pentru a duce la bun sfârșit “negocierea”.

Gustarea. Ei, aici e aici. Trebuie să ținem cont atât de preferințele lor, cât și de rigorile noastre privind calitatea acestora. Trebuie să fie hrănitoare, sigure din punct de vedere al igienei atunci când nu sunt consumate acasă și, nu în ultimul rând, ușor de folosit. Iar cei mici să le mănânce cu plăcere oricând, oriunde.  

Deci, cum faci să-i asiguri o gustare sănătoasă?

Alege Tedi Mousse. 100% fruct. Fără zahăr adăugat.

Tedi Mousse completează de minune gama de gustări a celor mici. Pentru că este special conceput pentru consumul “on the go”, având un ambalaj unic sub formă de pouch, Tedi Mousse reprezintă aliatul părinților, ajutându-i să le ofere copiilor lor o gustare delicioasă și sănătoasă, chiar și când ei nu sunt împreună cu cei mici.
Mai mult, ambalajul special de tip pouch permite consumul chiar și în afara casei, fără grija că cei mici se vor murdări pe mâini sau pe hăinuțe. Ambalajul este la îndemâna copiilor având dimensiune adaptată și capac simplu și sigur de manevrat.

Prelungește joaca, dorința de cunoaștere și pauzele lungi. Oriunde, oricând.


Deoarece este delicios și usor de consumat, copiii se pot bucura din plin de gustul Tedi în pauzele de la școală, în compania colegilor, în parc sau în excursie.
Cu 100% conținut de fruct, fără zahăr adăugat și fără conservanți, Tedi Mousse 100% este ideal pentru micul dejun sau pentru gustarea dintre mese, reprezentând o alegere potrivită pentru o alimentație bogată în fructe.

Despre Tedi

Tedi este un brand îndrăgit de copii și apreciat de mămici pentru produsele de calitate prin intermediul cărora asigură sursa zilnică de fructe, morcovi și vitamine. Pe parcursul celor 20 de ani de când este pe piață, Tedi a bucurat generații întregi de copii cu produse care au fost și sunt special concepute pentru ei.

Tedi este lider de piața în categoria băuturilor pentru copii. Arătându-și constant grija pentru sănătatea, siguranța și educația celor mici, Tedi impune mereu trendurile și modelează cerințele actuale ale pieței, asigurând produse de calitate superioară, bogate în vitamine și cu un conținut ridicat de fruct.

Tedi Mousse este un produs 100% fruct, fără zahăr adăugat, fiind o sursă de fibre pentru cei mici. Ambalajul special ajută la consumul imediat, produsul fiind o gustare delicioasă ușor de consumat acasă și la școală.
 

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!