Sari la conținut

Cea mai controversată şedinţă foto cu o gravidă: S-a pozat cu 20.000 de albine vii pe burtă

Vezi gGalerie foto

Emily Mueller este o frumoasă graviduţă ce a şocat lumea întreagă cu şedinţa ei foto unică şi totodată înspăimântătoare.

Emily, în vârstă de 33 de ani, este mama a trei copii şi conduce alături de soţul ei “The Mueller Honey Bee” – o companie din Ohio care şi-a deschis uşile în 2015 şi a cărei misiune este salvarea albinelor.

Femeia i-a cerut prietenului ei, fotograful Kendrah Damis, să îi facă o şedinţă foto cu albinele. Cei doi nu s-au aşteptat, însă, ca fotografiile să devină celebre şi să creeze, totodată, atât de multă vâlvă. Imaginile au adunat rapid peste 2 milioane de vizualizări și 5.000 de redistribuiri pe rețelele de socializare.

Emily a fost înțepată de numai trei ori în timpul ședinței foto, atunci când s-a așezat peste o albină și când a lovit neintenționat alte două albine, pe buze și pe un braț.

"Niciuna dintre acele albine nu m-a înțepat intenționat. A fost vina mea. Nu mi-am dat seama că una se afla pe brațul meu", a precizat femeia.

Emily a declarat pentru o publicație americană faptul că tatăl ei este acela care a învățat-o tot ce știe despre creșterea albinelor și a precizat că asociază albinele cu viața și moartea. Mai mult decât atât, femeia a oferit o explicație despre gestul ei, după ce imaginile publicate pe internet au devenit virale, mulți criticând-o că și-ar fi pus în pericol copilul.

"Albinele au intrat în viața mea într-un moment în care tocmai pierdusem o sarcină. Era a doua sarcină pierdută. Voiam să găsesc un mod de a scăpa de acele emoții negative. Atunci totul s-a întregit pentru mine, când albinele au intrat în viața mea", a povestit ea.

Emily Mueller a spus că, deși s-a consultat cu trei doctori diferiți înainte de ședința foto, nu se aștepta să întâmpine dificultăți, întrucât era pe deplin conștientă de modul în care corpul ei răspunde la înțepăturile de albină.

Emily Mueller speră că popularitatea acestor fotografii va evidenția importanța albinelor. "Albinele sunt responsabile pentru o treime dintre alimentele noastre. Dacă nu avem albine, nu avem hrană și murim", a mai spus ea.

 

Galerie foto

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
  Trimite un comentariu
  Sunt tătic necenzurat
  Abonează-te la newsletter

  Caloria.ro
  ..

  Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!