Sari la conținut

20 de mesaje încurajatoare pe care i le poți spune copilului tău, în prima zi de școală

Ca părinte, îți vei aminti prima zi de școală a copilului tău. Și pentru ca prima zi de școală a puiului tău să fie memorabilă, el nu are nevoie decât de o îmbrățișare strânsă de la mami și de la tati, puțin noroc și multe cuvinte de încurajare.

Așadar, încurajează-ți copilul și oferă-i încrederea că se va descurca atât în prima zi de școală, cât și pe parcursul anului școlar.

Iată 20 de mesaje încurajatoare pe care i le poți spune copilului tău, în prima zi de școală:

Mesaje pentru băieței

Viața ta va fi plină de aventuri, dar nimic nu va fi la fel de aventuros ca prima ta zi de școală. Îți doresc tot binele chiar din prima zi de școală, puiul meu drag. Călătoria ta către excelență este pe cale să înceapă!

Știu că vrei să rămâi acasă în loc să mergi la școală, pentru că îți este teamă, dar vei rata o zi importantă dacă vei sta acasă. Sigur o să te distrezi la școală!

Da, o să-ți fie dor de acasă, dar oferă-i școlii o șansă sau vei pierde o mulțime de prieteni și oportunitatea de a învăța. Fugi la școală, fă-ți prieteni și distrează-te.

Școala este primul pas către succes și sunt foarte fericită să văd că mergi la școală. Sunt sigură că te vei descurca!

Călătoria ta va fi obositoare și lungă, dar sunt sigură că vei face față cu brio. Tu ești un învingător!

Dragul meu, îți doresc ca prima ta zi de școală să te facă fericit.

► Citește și: Începerea școlii: Cum ajuți copilul să se adapteze schimbărilor

Sunt sigură că vei avea un an școlar minunat. Să ai mult succes în tot ceea ce faci acolo!

Participând la prima ta zi de școală, intri într-o nouă etapă a vieții tale. Ești unul dintre cei mai deștepți copii pe care îi cunosc.

Este timpul să le arăți tuturor profesorilor talentele tale. Sunt sigur că ei vor fi foarte fericiți să te aibă în clasa lor!

Sunt atât de multe lucruri pe care le vei învăța la școală. În afară de cărți, vor exista profesori și prieteni care îți vor modela personalitatea.

► Citește și: Despre nevoia de atenție a preșcolarul tău, cu un terapeut de familie

Mesaje pentru fetițe

Îți trimit multă dragoste și urări de bine, micuța mea prințesă. Ești pe cale să-ți începi prima călătorie academică în viață. Să te distrezi mult astăzi!

Școala a început, iar tu ai crescut pentru a deveni o fată deșteptă. O zi distractivă la școală, prințesa mea.

Este timpul să îmbrățișăm toate lucrurile noi și interesante din viață. Știu că ești o fată puternică, curajoasă și foarte inteligentă. O zi frumoasă la școală!

Ești atât de drăgălașă pentru a fi ignorată. Sunt sigură că îți vei face atât de mulți prieteni în prima ta zi. Nu te opri niciodată din a crea amintiri noi.

Fă-i pe toți să se simtă fericiți când sunt alături de tine. Acesta este cel mai bun lucru pe care îl poți oferi noilor tăi prieteni la școală.

► Citește și: Pregătirea copilului pentru școală este echivalentă cu o zi de muncă în plus, conform unui studiu

Ești unică, crede în tine! Sunteți sigură că vei face o primă impresie uimitoare.

Îți doresc să ai un an școlar extraordinar, iubito!

Ar trebui să fii întotdeauna tu însuți, indiferent de ceea ce se întâmplă în viață și de cât de dificilă ea va deveni. Aceasta este singura lecție importantă pe care trebuie să o înveți de la școală. Felicitări pentru prima zi de școală!

Participă la prima ta zi de școală cu multă curiozitate și speranță și vino acasă cu cunoștințele care vor dura pentru totdeauna!

Ești unică, așa că ai încredere în tine! Nu deveni timidă atunci când trebuie să te prezinți profesorilor și noilor colegi. O zi minunată și mult noroc!

► Citește și: Copiii care își înțeleg și își gestionează emoțiile tind să se descurce mai bine la școală

 

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!