Sari la conținut

7 rețete de post rapide și gustoase

Ori că suntem în mijlocul unei perioade religioase care ne inspiră la post sau că avem ca scop detoxifirea organismului indiferent de momentul anului, evitarea din când în când a produselor de origine animală e posibil să fie unul dintre cele mai mari cadouri pe care ni le putem face organismului.

A avea o alimentație bazată numai pe vegetale implică, într-adevăr, voință și multă determinare ca să-ți atingi obiectivul propus. Cu atât mai mult dacă ești la început cu astfel de obiceiuri.

Însă, lucrul cel mai important care trebuie reținut și pe care l-am învățat în ultimul an de când fac sport aproape zilnic și am făcut ordine în alimentația mea este acesta:

Din moment ce organismul tău s-a obișnuit cu un stil de hrană și un program de masă organizat, obiceiul devine parte din viața ta și mult mai ușor de menținut.

Așa am răspuns și tuturor celor care mă întreabă cât mai vreau să slăbesc, iar eu le răspund că sunt doar în menținere. Pentru că organismul meu deja s-a obișnuit să mănânce puțin, cât are nevoie, iar eu aleg să-i dau doar ce are nevoie. Ca să fim parteneri de cursă lungă.

Astfel, eu nu aș putea spune că țin post neapărat, ci că am o dietă diversificată, și că uneori se bazează doar pe vegetale.

Am strâns mai jos 7 rețete de post foarte gustoase și mai ales rapide care sper să vă inspire pentru ziua când nu mai știți ce să gătiți. (...) Citește mai mult pe www.mamipetocuri.ro

Sursa foto
 

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!