Sari la conținut

Ești mătușică? Iată 6 lucruri bune care se întâmplă când sora ta are un bebeluș

Să ai o soră este un lucru bun pentru sănătatea ta mentală și te ajută să trăiești mai mult, conform științei, dar asta nu e totul. Se dovedește că nu numai ea, ci și copilul, amândoi îți aduc numai beneficii.

Când sora ta devine mămică, începe un nou capitol și în viața ta. Iată de ce:

Câștigi un nou prieten

În copilărie și adolescență, sora ta a fost cea mai bună prietenă și încă este. Când devii mătușă, câștigi un nou prieten: o nepoțică sau un nepoțel cu care să mergi în aventuri.

► Citește și: În cazul în care nu știai, mamă: Ești mai mult decât suficient

Este o șansă bună să-ți faci creativitatea să strălucească

Tot ce ai învățat în viața ta până acum poți transmite mai departe noului membru al familiei. Piciul curios o să-ți pună o mulțime de întrebări și trebuie să găsești o cale creativă pentru a-i răspunde la toate întrebările.

Devii mult mai responsabilă

Când sora ta naște, nu este singura care devine responsabilă. Te vei maturiza și tu și vei începe să vezi lumea într-o lumină diferită.

► Citește și: Prietena mea cea mai bună va fi o mămică extraordinară

Te apropii și mai mult de familie

Petrecerea timpului cu nepoțica sau nepoțelul te va duce înapoi în copilărie și îți vei aminti toate lucrurile frumoase. Valurile de nostalgie te vor face să devii mai apropiată de sora ta și de părinții tăi.

► Citește și: De ce au nevoie copiii să fie crescuți în preajma bunicilor și a familiei extinse

Simți că poți obține orice pe lume asta

Pentru prichindelul din familia ta, vei deveni mătușa cool, cavalerul în armură strălucitoare. Cel mic își va pune toată încrederea în tine și te va face să te simți iubită, încât începi să crezi din nou în tine.

Înțelegi sensul iubirii necondiționate

Într-o perioadă foarte scurtă, copilul devine o parte uriașă din viața ta și totodată o prioritate. Doar zâmbetul piciului îți va lumina zilele și vei înțelege ce înseamnă cu adevărat dragostea necondiționată.

Sursa
 

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!