Sari la conținut

Caz extrem de rar! Povestea gemenelor care au pielea de culoare diferită

Vezi gGalerie foto

Faceți cunoștință cu Jarani, o fetiță cu pielea ciocolatie şi ochi căprui, și cu Kalani – cu pielea albă și ochi albaștri. Cele două copile sunt gemene. Da, ați citit bine. Gemene! Cum este posibil?

Medicii spun că, în cazul cuplurilor mixte, există o şansă de 1 la 500 ca bebeluşii să se nască de culori diferite. Este și cazul a două fetițe gemene care au devenit vedete în mediul online, datorită acestui fenomen rar în genetică, a căror poveste a fost relatată de Daily Mail.

Astfel, una dintre fetiţe, Kalani, are pielea albă şi ochi albaştri, iar cea de-a doua, Jarani, are pielea ciocolatie şi ochi căprui. Cele două surori au devenit vedete odată cu imaginile postate în mediul online de mama lor, Whitney Meyers din Illinois, căsătorită cu Tomas Dean, un bărbat de culoare.

►Citește și Cum arată acum gemenele care s-au născut ținându-se de mână. Primele lor imagini, virale pe Internet

În prezent, cele două au 9 luni, iar mama lor povestește că au personalități diferite: Kalani este mult mai energică şi deja se aventurează prin casă, în timp ce Jarani e mai leneşă şi îi place mult să mănânce.

„Chiar dacă seamănă foarte mult, puţini străini îşi dau seama că sunt gemene, probabil din cauza culorii pielii”, a declarat Whitney pentru BBC.
Cele două fetițe au și un frățior mai mare, Talan, în vârstă de 7 ani, fiulul lui Whitney dintr-o relație anterioară.

Intră în galeria foto pentru a vedea mai multe imagini cu cele două surori gemene!

Foto: Facebook / Whitney Meyer; Sugar Lane Photography

 

Galerie foto

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!