Sari la conținut

Brioşe cu morcovi şi coajă de portocală

Avem pentru voi o nouă reţetă delicioasă şi simplu de făcut. Aveţi nevoie de puţine ingrediente pentru aceste brioşe gustoase şi, foarte important, se fac foarte repede.

Ingrediente:
175 grame zahăr brun
2 ouă
150 ml ulei
175 grame făină (poate fi folosită şi făină integrală)
3 linguriţe praf de copt
2 linguriţe scorţişoară
coaja rasă de la o portocală
200 grame morcovi raşi

Preîncălziţi cuptorul la 170 grade Celsius şi pregătiţi tava pentru brioşe. Într-un bol, amestecaţi zahărul, ouăle şi uleiul pentru câteva minute. Adăugaţi peste făina, praful de copt, scorţişoara, urmate de coaja de portocale şi morcovul ras. Pentru un plus de aromă, noi am adăugat şi puţină coajă de lămâie şi puţin suc de portocale.

Distribuiți aluatul în forme şi puneți tava în cuptor timp de 20-25 de minute. Lăsaţi-le la răcit înainte de a le servi. Ideale pentru o gustare sau un mic dejun!

Sursa: CupCakePatrol

Articole relationate
Tort de vafe cu cireșe

Tort de vafe cu cireșe

Dacă vafele sunt specialitatea ta, acest tort de vafe cu cireșe îți va părea floare la ureche. Este fără zahăr, simplu și rapid de făcut, din ingrediente simple...

Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter
    Life.ro

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!

    Evenimente Bucureşti