Sari la conținut

Dana Rogoz, sfătuită să-i dea „două palme la fund Liei”, pentru a o convinge să renunțe la scutecel

Vezi gGalerie foto

Dana Rogoz a fost sfatuită de alte mămici să-și pedepsească fetița, pentru a o convinge să folosească olița și să renunțe la scutec.

Actrița spune că a primit sugestii despre cum ar trebui să o educe pe Lia, fetița ei în vârstă de doi ani și jumătate.

Cum a reacționat mămica?

“Azi am primit sfaturi pe FB de cum ar fi trebuit să îi dau două palme la fund Liei și să o pun pe oliță, căci nu e normal să mai aibă scutec la 2 ani jumate pe timpul nopții. Da, unii asta au remarcat în postarea de azi, că Lia încă mai are scutec noaptea. Mi s-a explicat cum că "mila nu ajută" și că nu trebuie bătută rău, ci doar cât să o sperie. Apoi am citit cum alti părinți își laudă copiii (și cum de fapt se laudă pe ei înșiși) că au renunțat deja la scutece, că ai lor copii sunt mai precoce și deci, implicit, și ei părinți mai buni - în aceasta competiție care există doar în universul lor... Încerc să privesc lucrurile cu înțelegere, cu calm și cu respect, dar uneori parca nu îmi vine să cred cât de multe lucruri ne despart pe noi, ăștia, care ne-am adunat totuși laolaltă într-o comunitate, fie ea și virtuală.

Am căutat o imagine care să îmi inspire liniște și ordine, în această zi în care - cu toate sfaturile primite din afara - mi-am păstrat calmul și buna dispoziție”, a scris Dana Rogoz pe pagina ei de Facebook.



 

Galerie foto

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!