Sari la conținut

La ce se gândesc oamenii, când fac sex? Ne spune un nou studiu

Dacă te simți vinovat că, atunci când ești într-un moment intim, alături de partenerul/partenera ta, îți zboară mintea în altă parte, află că nu ești singura/singurul! Ba chiar sunt atât de mulți cei care fac asta, încât s-au făcut și studii cu privire la locul în care zboară mintea, în timpul partidelor de sex!

Ei bine, într-un sondaj recent realizat de Lovehoney, un brand de wellness sexual din Marea Britanie, s-a descoperit că gândurile ne zboară la cele mai comune lucruri, în timpul momentelor intime alături de parteneri. Astfel, treburile casnice pe care încă nu le-am terminat, emisiunile TV preferate, problemele de la serviciu și... felul de mâncare pe care să îl servim la următoarea masă – sunt în topul gândurilor care ne sabotează, în timpul actului sexual.  

Peste 25% dintre bărbați au recunoscut că se gândesc la echipele lor preferate de sport, în timpul partidelor de sex, în timp ce doar 11% dintre femei au raportat aceeași experiență.

Dintre cei 2.000 de adulți chestionați, un procent semnificativ de 80% au recunoscut că se gândesc la calitatea experienței sexuale în curs, iar o majoritate de peste 50% a dezvăluit că s-a gândit la lucrurile pe care își doresc partenerii să le facă în pat, în timp ce 53% au recunoscut că s-au întrebat cât va mai dura actul sexual.

Sursa
 

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!