Sari la conținut

Idei de cadouri last minute pentru gravide

Inapoi Inainte

Castile cu fir Muffs de la Cellularline sunt un accesoriu fashion must have in acest sezon. Avantajele acestor casti sunt multiple, te protejeaza de frig, mai ales daca nu renunti la jogging in timpul sarcinii, poti asculta muzica si vei fi mereu in pas cu moda. Confectionate din materiale de inalta calitate, aceste casti nu provoaca alergii si nu lasa frigul sa patrunda. Mufa Jack de 3.5 cm este compatibila cu orice tip de telefon sau smartphone. Asculta muzica preferata oriunde si protejeaza-te de frig. Pret: 89.90lei / www.soleshop.ro

Articole relationate
Dragi gravide: nu nașteți încă, poate se răzgândește guvernul!

Dragi gravide: nu nașteți încă, poate se răzgândește guvernul!

Revoluția fiscală a mărețului guvern vă afectează și pe voi, dragi viitoare mămici. Vă aduce și vouă mult, mult „bine”! Mai exact un bine de până la minus 25% la veniturile pe prenatal și postnatal. Și o indemnizație de creștere a copilului mai mică. Căci guvernul a vrut să vă fie bine!

Atenție la experții fără copii, experiență și expertiză!

Atenție la experții fără copii, experiență și expertiză!

Câteodată mă mai supăr și zic lucrurilor pe nume, în online și față în față. Am zis acum ceva vreme de ce nu mai merg la evenimente de parenting și de ce nu târăsc copiii în fiecare seară la activități extrașcolare sau în weekenduri la zecile de invitații pe care le primesc pentru activități de copii. Pe scurt, stau la marginea orașului și drumurile până în centru sunt istovitoare. Am ales să nu țin copiii legați în centuri la ore la care ar trebui să fim toți în pijamale, să citim povești și să ne bucurăm unii de alții. Iar în weekend-urile rare când suntem acasă, ne scuzați, dar avem mâncare de făcut, curat, de spălat, de călcat, de făcut teme și de privit copiii în ochi. Că de atâta stat cu nasul fiecare în volanul lui și în telefonul propriu, câteodată nu avem timp nici să ne privim în ochi. Știți, în lumea reală, familiile cam asta fac în timpul în care sunt acasă. Cot la cot, mai ales dacă au și copii mai mari. Dar experții adevărați, care au copii, dar și experiență și expertiză, știu asta!

Adevărat sau fals? 10 mituri despre sarcină - demontate

Adevărat sau fals? 10 mituri despre sarcină - demontate

Potrivit statisticilor, dintre toate cuplurile care încearcă să devină părinţi, numai 30% au un copil în primul ciclu, 85% în decurs de 12 luni, iar altele au nevoie de câțiva ani și poate chiar de intervenția medical. Și aproape fiecare viitoare mămică, indiferent de cât de mult timp i-a luat pentru a concepe, citește totul și orice despre sarcină, pentru a se asigura că bebele este sănătos. Din păcate, există o mulțime de informații false și inexacte pe internet care uneori pot fi dăunătoare.

Sunt tătic necenzurat

Desenele animate și educația

Plouă afară. E frig și cred că e un moment potrivit pentru acest subiect, despre care vreau să scriu de ceva vreme – despre educația copiilor și desenele animate. Un lucru e sigur, copiii...

Abonează-te la newsletter

Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!

Evenimente Bucureşti