Sari la conținut

Idei de cadouri last minute pentru gravide

Inapoi Inainte

Castile cu fir Muffs de la Cellularline sunt un accesoriu fashion must have in acest sezon. Avantajele acestor casti sunt multiple, te protejeaza de frig, mai ales daca nu renunti la jogging in timpul sarcinii, poti asculta muzica si vei fi mereu in pas cu moda. Confectionate din materiale de inalta calitate, aceste casti nu provoaca alergii si nu lasa frigul sa patrunda. Mufa Jack de 3.5 cm este compatibila cu orice tip de telefon sau smartphone. Asculta muzica preferata oriunde si protejeaza-te de frig. Pret: 89.90lei / www.soleshop.ro

Articole relationate
Get Fit for Autumn – programul online de nutriție pentru această toamnă

Get Fit for Autumn – programul online de nutriție pentru această toamnă

Dragile mele, am o veste bună pentru voi: reiau sesiunea de toamnă a programului Get Fit! De data aceasta, la cererea voastră, programul va fi online, așa că pot participa și doamne din alte orașe ale țării, pentru că ne vom conecta pe skype, atât pentru sesiunile de grup, cât și pentru cele individuale. Get Fit for Autumn e un program de nutriție care vă ajută să vă reintrați în formă în această toamnă, cu alimentație specifică, de sezon. Pentru doamnele abonate la newsletter, care îmi scriu imediat ce primesc acest email, am și o reducere de 10% din costul total al proiectului.

“Cum le-am spus copiilor noştri despre divorţ”. Mărturiile a trei taţi

“Cum le-am spus copiilor noştri despre divorţ”. Mărturiile a trei taţi

Când părinţii sunt siguri asupra decizie de a divorţa şi ajung în punctul în care trebuie să le dea vestea copiilor, psihologii recomandă ca cei doi să facă front comun şi să abordeze problema împreună. Mai mult, specialiştii subliniază că părinţii trebuie să menţioneze foarte clar că vina nu este sub nicio formă a celor mici şi că în vieţile lor nu va interveni nicio schimbare (în afara faptului că nu vor mai trăi cu ambii părinţi sub acelaşi acoperiş). Dar, deşi ştim că la teorie se pricepe toată lumea, practica nu este deloc uşoară. Ne-o demonstrează cazurile a trei taţi, care au povestit pentru Fatherly cât de greu le-a fost să le comunice copiilor vestea care, vrând nevrând, le va lăsa urmări pe viaţă.

Zahăr sănătos pentru copii? Această opţiune există!

Zahăr sănătos pentru copii? Această opţiune există!

Deşi înclinaţia pentru dulce se dobândeşte de-a lungul vieţii şi nu este înnăscută (copiii nu simt nevoia să mănânce dulce, dacă nu li se oferă alimente dulci), nu putem ţine copiii departe de prăjituri şi alte dulciuri până la adolescenţă. Introducerea în colectivitate, participarea la evenimente pentru copii, reclamele TV şi simpla prezenţă a copiilor în supermarketuri , printre atâtea ambalaje frumos colorate – sunt factori care, că ne dorim sau nu, dezvoltă înclinaţia către gustul dulce a micuţilor noştri.

Sunt tătic necenzurat
Abonează-te la newsletter

Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!