Sari la conținut

Fotograful povestește: întâmplarea amuzantă pe care numai proaspeții părinți o înțeleg

Sarah Jankowski este fotograf de familie și nou-născuți și a experimentat o mulțime de lucruri de-a lungul carierei sale. A văzut bebeluși drăgălași și liniștiți, dar și nou-născuți care plâng întruna.

Cea mai amuzantă situație a fost cea a unor proaspeți părinți care au adormit pe canapea, la câteva secunde după ce asistenta le-a spus să ia loc pentru scurt timp.

A fost cel mai drăguț moment din toate timpurile. Părinții care și-au dedicat întreg timpul pentru îngrijirea acestei minuscule ființe umane au avut încredere în asistentă că o să le îngrijească și protejeze puiul.

Cum să nu te înmoaie acest moment?

Toată lumea merită o pauză pentru a se odihni puțin, iar acești părinți au avut încredere să-și lase micuțul pe mâna asistentei. Așa că, Sarah a decis să surpindă acest moment și să-l împărtășească cu noi toți.

► Citește și: După naştere, nimeni nu e perfect; şi nici nu trebuie să fie! Cum arată, în realitate, burticile mămicilor care tocmai au născut

Fotografia ei a fost postată pe rețelele de socializare și a atras multe priviri. Până la urmă, părinții au reușit să tragă un pui de somn, chiar și pentru câteva minute și au și obținut fotografii drăguțe, arătându-ne că părinții sunt oameni și ei și au nevoie de somn la fel ca noi, toți ceilalți.

După ce Sarah a postat povestea din spatele imaginii, a primit foarte multe reacții din partea oamenilor. Apoi s-a întors să-i viziteze pe părinții adormiți și pe adorabilul bebeluș.

► Citește și: Ajutor după naştere. La cine poți apela după ce devii mămică

Ea a surprins momentul și a împărtășit oamenilor că este important să înțelegem că părinții au nevoie de o pauză de odihnă, din când în când.


 

Sursa

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!